Općenito

Udobnost susreće eleganciju

Bez obzira na namjenu obuće, da li je predviđena za obavljanje svakodnevnih poslovnih obveza ili su posrijedi slobodne aktivnosti, svi obraćamo veliku pozornost na vizualni izgled obuće i kupujemo ono što nas je prije svega privuklo pogledom. Uz navedeno veliku ulogu u našem odabiru ima ne samo funkcionalnost estetskog izgleda i stila već i performanse, osobito u pogledu udobnosti.

Kako spojiti ta dva kriterija?
Na koju kategoriju obuće bi se trebali orijentirani, a da novo kupljeni par cipela premaši naša očekivanja u pogledu navedenog?

Dajemo vam par prijedloga za odabir vaših savršenih cipelica hodalica ??

?????????
Ova vrsta obuće apsolutno je jedno od najfunkcionalnijih rješenja za one koje vole ravne cipele – #flatshoes
Balerinke izgledaju iznimno elegantno, udobne su i savršeno pristaju uz haljine, suknje i razne modele hlača. 

?????? ?? ??????/????? ????
Kada morate nositi visoke potpetice vrijedi potražiti stabilnu opciju. Odabravši nisku petu cipela će zadovoljiti kriterij udobnosti, a može dati savršenu dozu elegantnog stila. No sve zavisi od “ukusa do ukusa” tako da naravno dolazi i velika peta u obzir. “Tko voli nek’ izvoli” ??

?????????
Iako su uglavnom povezane s plažom i ljetnom obućom, mogu biti sjajne za posao. Lagane su, udobne i prozračne, zbog čega su idealno rješenje za nošenje na poslu u proljetno/ljetno vrijeme. To bismo nazvali “sportskom elegancijom”. ?

?????????
Trenutno su vjerojatno najpopularnije ženske radne cipele. Niska, udobna i moderna! Izvrsno izgledaju sa haljinama, ali i trapericama ili elegantnim hlačama. Dostupno je u klasičnim varijantama, ali ta klasičnost joj daje dodatan “touch” ženstvenosti. ???


????????
Savršeno rješenje za žene koje imaju neformalni dress code ili koje se vole poigrati sa sportskim dodacima. Tenisice su izuzetno udobne, #trendy i uklapaju se u različite stilove. Odabirom tenisica ne možete pogriješiti jer s raznim detaljima i dodacima ovo može biti vaš “No1” izbor . ??


Nadam se da smo vam dali ideju za vaš savršen proljetno/ljetni look uz ugodnu i elegantnu obuću!

Svaki tjedan u rubrici “Tema utorka” možete na našem instagram profilu pronaći novu inspiraciju. Ako imate neka pitanja ili ideju za temu sljedećeg utorka pišite nam u Facebook/Instagram inbox. ???

Vezani članci