Velik izbor pomno odabranih modela obuće i modnih dodataka renomiranih proizvođača

Obratite nam se s povjerenjem.

Rosemari trgovina obuće - O nama

ROSEMARI trgovina u svom prodajnom programu nudi veliki izbor pomno odabranih modela obuće i modnih dodataka renomiranih proizvođača u skladu sa najnovijim modnim trendovima.

Naša priča krenula je prije nešto više od 20 godina i postala sinonim za kvalitetu i udobnost!

Stopala su često dio tijela koje uzimamo zdravo za gotovo, a bez kojih je nezamislivo kretanje čovjeka. Da bi stopala mogla obavljati svoje temeljne zadaće bitno je voditi računa o njihovom zdravlju na što u velikoj mjeri utječe i obuća koju nosimo.

U oblikovanju svoje ponude Rosemari prepoznaje važnost i rastući trend u zahtjevima kupaca za obućom koja bi svojom udobnošću olakšavala svaki napravljeni korak, osobito iz razloga sve dinamičnijeg načina življenja. Osim kvaliteti materijala, veliku važnost pridajemo odabiru raznovrsnih modela obuće i izuzetnom pristajanju, a u skladu sa posljednjim modnim trendovima.

Tijekom našeg poslovanja ulagali smo u proširenje asortimana, uvođenju provjerenih robnih marki te veliku pažnju posvetili povratnim informacijama naših kupaca. Tako danas u našoj ponudi možete pronaći razne renomirane proizvođače obuće i modnih dodataka u različitim cjenovnim kategorijama.

Jana, Rieker, Tamaris, Marco Tozzi, Imac, Spalatina, Seklo, Safran, Remonte, Wink, Geris, Hit Shoes samo su neki od njih, a na vama je da odaberete posjetiti nas na maloprodajnom mjestu ili pronađete nešto što će savršeno udovoljiti vašim zahtjevima putem web shopa .

Obratite nam se s povjerenjem jer najveća nam je motivacija oduševljenje i osmijeh na licu naših kupaca!