Velik izbor pomno odabranih modela obuće i modnih dodataka renomiranih proizvođača

Kreni na put udobnosti!

Rosemari trgovina obuće - O nama

ROSEMARI trgovina u svom prodajnom programu nudi veliki izbor pomno odabranih modela obuće i modnih dodataka renomiranih proizvođača u skladu sa najnovijim modnim trendovima.

Naša priča krenula je prije nešto više od 25 godina i postala sinonim za kvalitetu ali prije svega udobnost!

Stopala su često dio tijela koje uzimamo zdravo za gotovo, a bez kojih je nezamislivo kretanje čovjeka kroz život.
Da bi stopala mogla obavljati svoje temeljne zadaće bitno je voditi računa o njihovom zdravlju na što u velikoj mjeri utječe i obuća koju odabiremo pa slijedom toga i nosimo tijekom svojega života.

U oblikovanju svoje ponude Rosemari tim prepoznaje važnost i rastući trend u zahtjevima kupaca za obućom koja bi svojom udobnošću olakšavala svaki napravljeni korak, osobito iz razloga sve dinamičnijeg načina življenja.

Mi vjerujemo da možete uživati u svakom pokretu!

Sa naglaskom na kvalitetu veliku važnost pridajemo u svojoj ponudi odabiru raznovrsnih modela obuće kako bi postigli izuzetno pristajanje, a u skladu sa najnovijim modnim trendovima.
Tijekom svoje dugogodišnje tradicije posvećeni smo ponajviše savršenom pristajanju. Pronalasku savršenog spoja modela obuće sa pojedinim stopalom koje će kupcu ne samo pružiti lakoću i udobnost već oduševiti ga u slobodi svakodnevnih kretnji.

Tijekom našega poslovanja ulagali smo u proširenje asortimana, uvođenju provjerenih robnih marki te veliku pažnju posvetili povratnim informacijama naših kupaca. Veliku pažnju konstantno pridajemo praćenju najnovijih tehnoloških rješenja u proizvodnji modela obuće koji su vezani za određene specifičnosti ili probleme s kojima se naša stopala susreću tijekom svojega životnog vijeka(poput palčane kosti ili trna u peti).
Zbog svega navedenog, u kreiranju naše ponude modela skuplje obuće možete pronaći ponajviše njemačke brendove koji imaju prije svega naglasak na specifičnosti i potrebe stopala.
Danas u našoj ponudi možete pronaći razne renomirane proizvođače obuće i modnih dodataka u različitim cjenovnim kategorijama.
Jana, Rieker, Tamaris, Marco Tozzi, Imac, Caprice, Josef Seibel, Spalatina, Seklo, Safran, Remonte samo su neki od njih, a na vama je da odaberete posjetiti nas na maloprodajnom mjestu ili nešto što će savršeno udovoljiti vašim zahtjevima putem web shopa .

Zamisli da se krećeš bez razmišljanja?
Zamisli da tvoje stopalo ne razmišlja o bolnom prstiću, nelagodi ili boli palčane kosti, bolnosti petnog dijela i slično?
Zamisli osjećaj lakoće bosih stopala kao na plaži?
Zamisli da tvoje stopalo uživa kroz sve tvoje svakodnevne aktivnosti?
Zamisli da tvoje stopalo izgleda nevjerojatno dobro u nekoj obući?

Naši kupci su već dokazali da ovo nisu samo snovi. Posjeti nas i mi ćemo svojim znanjem i stručnim iskustvom dati sve od sebe da se tvoje stopalo osjeća slobodno i izgleda fantastično.

Obratite nam se s povjerenjem jer najveća nam je motivacija oduševljenje i osmijeh na licu naših kupaca!

Kreni na put udobnosti s nama i uživaj u svojoj lakoći kretanja kroz život!