Općenito

“WRAP” Sandale

Top sandale za savršeno ljeto 2020!

“Wrap” sandale su savršena i omiljena ljetna obuća zbog prozračnosti, laganog koraka i praktičnog nošenja prilagođenog svakom “casual stilu”. Elastične trake “wrap” su ono što ih izdvaja od ostalih modela ljetne obuće. Bitno da ih možemo brzo obuti, a broj trakica će nam to samo dodatno olaštati. 🔝

Sandale sa elastičnim trakicama

Sandale na punu petu sa elastičnim trakicama

Njihova je prednost savršeno prijanjanje uz stopalo, zahvaljujući svojim rastezljivim trakicama i remenčićima. Stoga ih neki nazivaju i “drugim stopalom” jer se savršeno stope uz stopalo i prilagođavaju obliku našeg stopala. Hod u “wrap” sandalama je poseban gušt jer one stopalu daju potrebnu fleksibilnost.

Potpuna pokretljivost bez osjećaja umaranja ili žuljanja! 👣

Sve je baš na svom mjestu i u njima vam se neće dogoditi da vam noga sklizne izvan okvira. Potražite ih u novoj ljetnoj kolekciji Rosemari salona obuće. Donosimo Vam brojne modele “wrap” sandala stoga se počastite njihovom udobnošću i lijepim dizajnom. Birajte između popularnih metalik tekstura, kožnih modela, pastelnih tonova te tamnijih varijanti u crnoj boji.
➡️ https://bit.ly/3d4vIXl

Dizajn je prilagođen svim generacijama, od trendy modela za mlađe uzraste do comfort linije za zreliju dob. Koji god odabrali, užitak je osiguran, tim više što ih možete nositi na više stilova i boja, jer “wrap” sandale svojom blagom nenametljivošću upotpunjuju cijeli look i ne upadaju u prvi plan.

Stoga donosimo zaključak da su “wrap” sandale usklađene i prilagođene dnevnom ritmu naših svakodnevnih kretnji kroz poslovno i slobodno vrijeme, uz maksimalnu ugodu i podršku odličnih wrap sandala.
➡️ https://bit.ly/3en8ZGf

Za sva pitanja i informacije slobodno nam se obratite ili ako imate neku temu o kojoj želite da pišem. Pratiti nas možete i na Facebook profilu Rosemari Obuća ili na instagram profilu rosemarishoes. 


𝐵𝑦 𝑆𝑜𝑓𝑖𝑗𝑎 𝐵𝑎𝑏𝑖𝑐