Općenito

Top 5 boja ovoga ljeta

Trendovi kolekcija ljeto 2020

Istražite top 5 boja će vladati modnom scenom ovoga ljeta!

Nakon jednostavnosti neutralnih tonova koja je tijekom jesenskih i zimskih mjeseci vladala modnom scenom i našim ormarom, prvi proljetni tjedni najavili su vladavinu raskošne palete boja i uzoraka. Nakon nježnih pastelnih tonova koji su unijeli svježinu među proljetne modele obuće, prve ljetne kolekcije donijele su jarke boje čije vrijeme tek dolazi i u kojima ćemo provesti one najtoplije dane u godini.

Modni trendovi ljeto 2020

Za vas smo izabrali top 5 boja koje su ovoga ljeta neizostavni detalji vaše kombinacije uz ljetni look, a koje možete kombinirati u odjevnim kombinacijama uz svoj omiljeni model cipela iz ljetne kolekcije.

Kolekcija ljeto 2020
Ljetne sandale
Ljetna Obuća
Trendovi ljeto

Boja Nevena

Početak trenda vatrenih boja nalazi se u dvije nijanse koje smo već viđali prethodnih sezona – u klasičnoj crvenoj boji koja se posljednjih sezona nametnula stvarajući jednako svestrane modele poput neutralnih nijansi te u nenametljivoj senf nijansi koja je unijela svježinu u jesenske trendove i kombinacije. Odgovor su pronašli u vibrantnim nijansama narančaste boje koje su i najjednostavnije modele pretvorile u komade s izraženim karakterom. Tako bi jedne sandale u narančastoj boji sigurno odgovarale vašim odjevnim komadima. 

Vatreno Crvena

Ove godine imali smo priliku vidjeti predivne kreacije u vatreno crvenoj boji. Ovaj uravnoteženi ali životopisni i dinamični crveni ton jedan je od top trendova ovoga ljeta. Svaka žena zavoljet će odjevne komade u crvenoj boji. Nemojte zaboraviti i neizbježan crveni ruž i crveni lak za nokte, kao i predivne elegantne crvene potpetice.

Boja Ciklame

Zapanjujući i šokantni ton ciklama boje, Beetroot Purple ostati će uočen i u najmanjim detaljima. Ova nevjerojatna boja ciklame jedna je od najuočljivijih trendova u bojama ljeta 2020., zahvaljujući svom snažnom intenzitetu. Nakon višesezonske dominacije milenijski roza boje, kako u modi tako i u interijerima, red je stigao na vibrirajuće ružičaste nijanse poput upečatljive boje fuksije i ciklame koje krase mnoštvo modela ženstvenih haljina i cipela s dizajnerskim i high street potpisom. 

Iris Žuta

Yellow Iris privlači poglede i zrači pozitivnošću i optimizmom. Poput sunčeve svjetlosti Irish žuta je jako meka i nježna boja. Svjež žuti ton koji je istovremeno vedar i smiren. Ova boja savršeno će stajati na tamniju put kada pocrnite ovoga ljeta. Ne mora biti nužno kombinira u odjevnim komadima, može biti u kombinaciji obuće ili torbe. 

Tirkiz Boja

Tirkizna hladi svojom umirujućim prisutnošću. Prirodna boja koja je kao stvorena za tople ljetne dane. Dovoljno je plava da daje utjecaj oceana i osvježenja, a dovoljno je zelena da osjetimo živahnost bujnog biljnog svijeta tokom ljeta. Do izražaja jako dolaze tirkizni detalji tako da možete kombinirati boje uz tirkizne ogrlice, gumice ili marame. 

Zaigrajte se ovoga ljeta

Kombinirajte boje bez razmišljanja jer trend je “spoji nespojivo”. Ako želite savjet kako spojiti odjevni komad i obuću slobodno nam se javite, jer misleći da neke boje nikako ne idu zajedno možda bi se baš prevarili. Ovoga ljeta nosi se doslovno sve. 🔝

Za sva pitanja i informacije slobodno nam se obratite ili ako imate neku temu o kojoj želite da pišem. Pratiti nas možete i na Facebook profilu Rosemari Obuća ili na instagram profilu rosemarishoes. 


𝐵𝑦 𝑆𝑜𝑓𝑖𝑗𝑎 𝐵𝑎𝑏𝑖𝑐