Općenito

Točkasti uzorak

Točkasti uzorak

Ovo ljeto nosimo točkice!

Šarmantni točkasti uzorak, odjevni komadi s točkicama koje što prije želimo vidjeti u svome ormaru!

Ljeto je savršeno vrijeme kada možemo eksperimentirati sa bojama, različitim teksturama i uzorcima. Danas se sve više čak kombiniraju različiti stilovi što pojedinim kombinacijama daje osobitost i personalizirani izričaj. Tako će biti i u nadolazećem razdoblju.

Točkice su jedan od uzoraka koji gotovo uvijek ima mjesto u mnogim ormarima ali ponekad ih volimo više nego inače. Iako se točkasti uzorak može uvijek pronaći u modnim kolekcijama ovo ljeto je ovaj klasičan uzorak ušao na velika vrata i pronašao svoje mjesto čak i u novim trendi bojama.

moda točkice

Trendi kreativne ideje

Kada su u pitanju odjevni komadi s ovim uzorkom nema nepoželjne opcije. Nosit će se haljine, hlače, suknje, bluze, majice, obuća pa čak i modni dodaci na točkice raznih boja i veličina.

Kada govorimo o kombiniranju komada s točkastim uzorkom sve je dopušteno. Ako spadate u skupinu odvažnih, kombinirajte ih s drugim točkastim komadima ali i s drugim uzorcima poput prugastog ili cvjetnog. Samo pazite da ne pretjerate ali kreativnost je svakako dobrodošla.

Točkaste bluze izgledat će odlično u kombinaciji s traperom i tenisicama što elegantnoj noti daje dozu urbanog stila. Jednako dobro bluze sa točkicama idu i na suknje ili finije hlače osobito ako je riječ o monokromatskim kombinacijama. Ovaj uzorak odlično se stapa pletivima, a ako želite dodatno začiniti svoj stil kombinacija točkica sa recimo torbom pletenog uzorka biti će odličan izbor.

Nezaobilazna je ljetna haljina na točkasti uzorak koja će uz dodatak volana biti i više nego dovoljna da nigdje ne prođete nezamijećeni!

Ako niste dovoljno hrabri za kombiniranje ovog trenda i odvažnije kombinacije tekstura i uzoraka dobar početak mogu biti modni dodaci. Marama sa točkastim uzorkom, rajf ili gumica za kosu može biti zanimljiv modni detalj koji će začiniti vašu ljetnu odjevnu kombinaciju.

Zaključno, najbolje je da točkice sami ukomponirate u svoj vlastiti stil na način koji se vama najviše sviđa!

Ako želite saznati više o klasičnim komadima za ovo ljeto pogledajte jedan od top modela koji se istaknuo u našoj kolekciji ljeto 2020 na linku https://bit.ly/3dMngwg

Za sva pitanja i informacije ili ako imate neku temu o kojoj želite da pišemo slobodno nam se obratite.