Općenito

Š?? ????? ???????? ???? ?????? ? ???i?

tvoja najdraža boja

Da li ste znali da tvoja omiljena boja puno toga može otkriti o tebi?

Svatko ima svoju omiljenu boju! Jedna od boja koja pobuđuje posebne emocije, čini nas sretnim i stvara dojam da se osjećamo posebno i drugačije.

Danas ćemo pisati o odabiru boja i što taj odabir govori o nama te što zapravo omiljena boja otkriva.

??????

Rekli bismo jedna klasična, a opet ženama posebna boja. Veoma emotivna i ženstvena, boja koja ukazuje na ljubav, romantiku i emociju. Crvena boja simbolično ukazuje na strast, živahnost i općenito životnu energiju. Osobe koje vole crvenu boju moglo bi se reći da su odvažne, hrabre, strastvene i pune duha. U slučaju ako odabirete crvene odjevne komade osoba ste koja sigurno uz navedeno voli biti i opažena. Sa odabirom crvene boje sigurno nećete proći nezapaženo. No, ako ste strastveni ljubitelj crvene boje također znači da ste avanturist i društveni tip osobe koja uvijek voli biti u centru pažnje.

?????

Plava boja uvijek podsjeća na nebo i more. Osim ozbiljne i poslovne note plava boja izražava jednostavnost, mirnoću i slobodan fluid. Plava boja osobito je aktualna u ljetnim mjesecima, često u plavo bijeloj kombinaciji što neizbježno povezujemo sa morskim ambijentom. Tako osobe kojima je omiljena boja plava najčešće povezujemo s osobinama kao što su jednostavnost, smirenost i odanost.
Odabir plavih cipela govori da ste sigurna osoba koja korača kroz svijet puna razumijevanja za osobe u svojoj blizini.

????

Ružičasta boja sama po sebi daje dojam nježnosti, ženstvenosti i posebnosti. Tonovi ružičaste boje povezuju se sa izrazito nježnim ženstvenim karakterom, lakoćom duha i otvorenoj osobnosti, a istovremeno pozitivne vedrine u pogledu na svijet. S druge strane roza boja je izrazito zahvalna za hrabrije odjevne kombinacije kako bi neutralizirala efekt hrabrijih, dominantnih boja.
Moglo bi se reći dabirom ružičaste obuće koračate sigurnim modnim korakom.

?????č????

U povijesti ljubičasta boja bila je znak bogatstva i velike imaštine. Nosile su je samo kraljice i dvorske dive. Osobita dubina i moglo bi se reći zagasita izražajnost ljubičaste boje daje joj sasvim gotovo mističnu konotaciju i osobito privlačnu posebnost. S jedne strane veoma živa boja, puna duha, energije i vedrine, a s druge strane veoma umirujuća i nenapadna.
Ljubičasta boja definitivno daje samouvjerenost i posebnost.
Možete i vi na čas obući ljubičasti par cipela i osjećati se kao kraljica.

????

Iako crna nije boja nekad je čest odabir jer popularno bi se reklo”paše na sve”.
Jedna od neutralnih boja koju često u žargonu zovemo “neboja”. Iako zna biti slučaj da posegnemo za crnom bojom ili zbog nedostatka mašte, manjka vremena ili pak praktičnosti na svakodnevnoj razini nekad crna boja je jednostavno neizbježna. S druge strane, osobito kada je riječ o živim, jakim ili metalik i flourescentnim bojama svakako može istaknuti takvu odjevnu kombinaciju.
Ako želite biti misteriozne, predstaviti eleganciju i moć obucite crni par cipela.
S crnim odjevnim komadima ne možete promašiti.

??????

Osobine ove (ne)boje su čistoća, prozračnost i jednostavnost. Volite nositi bijelu boju ostavit ćete dojam osobe nježnog duha i pozitivnog pogleda na svijet.
Osobe koje vole bijelu boju vole nove i svježe početke, poštuju osobe oko sebe i njihovu iskrenost i stalni su perfekcionisti.
Osobito popularna boja u ljetnim mjesecima, varijantama laganih materijala odjevnih predmeta i kao savršen komad za neutralizaciju ostalih boja.

Svaka boja nosi svoju posebnost kao i sve ostalo što nas okružuje.

Uživajte u bojama koje podižu vaše raspoloženje i nose vedrinu vašem duhu. Danas su odjevne kombinacije i spajanje tonova boja puno hrabrije, odvažnije i nekad na prvu gotovo nespojive u odnosu na nekad. No, u tome i je onaj zabavni dio slaganja vlastite modne priče!

I za kraj….budite slobodni i otvoreni, poigrajte se sa novom bojom jer nikad ne znate kuda će vas nova priča ili omiljena boja odvesti…

?? ????? ??????