Općenito

Geris anatomske natikače

Geris anatomske natikače proteklih nekoliko sezona omiljeni su brend za sve one koji vole anatomsku obuću.

S provjerenog stajališta danas pišemo o Geris anatomskim natikačama koje su proteklih sezona sve omiljenije. Zašto je ovaj brend proizveden u našoj neposrednoj blizini veoma brzo prepoznat i pronašao svoj put do srca kupaca govorimo u nastavku.

Često razmišljamo na način kako sa udobnom i anatomskom natikačom moramo posegnuti duboko u novčanik. Geris anatomske natikače iznenađujuće su upravo po svojoj atraktivnoj cijeni. Da li se odlučili za anatomski model natikače sa otvorenim ili zatvorenim prstima cijena proizvoda Geris brenda kreće se unutar okvira od samo 100,00kn.

Iako je doduše riječ o umjetnim materijalima te smo i sami bili skeptični u pogledu relativno niske cijene proizvoda, atraktivan dizajn potaknuo je kupce da jednostavno isprobaju proizvod. Možda bi se moglo reći kako su kupci u početku riskirali te možda i nisu imali neka velika očekivanja u odnosu na dugotrajnost proizvoda.

Međutim, iskustvo je pokazalo relativno veoma brzo kako su kupci jednostavno oduševljeni performansama u pogledu udobnosti. Druga iznenađujuća stvar je kako su Geris anatomske natikače pokazale visoki stupanj dugotrajnosti i izdržljivosti osobito kada je riječ o kategoriji radne obuće.

Uzevši u obzir pozitivne povratne informacije kupaca, atraktivan dizajn anatomske obuće kao i njihovu cijenu ne čudi nas što je ovaj brend veoma brzo pronašao svoj put na našem tržištu.

Geris anatomske natikače proizvode se na Kosovu što naravno ima veliki utjecaj na cijenu gotovog proizvoda. Usprkos konkurenciji na balkanu i duž cijele Europe krenuli su s proizvodnjom ali vrlo oprezno. Veoma brzo zauzeli su zasluženo prvo mjesto po proizvodnji anatomske obuće. Tako danas izvoze na mnoga tržišta kao što su Italija, BiH, Slovenija, Austrija, Njemačka i naravno Hrvatska.

Naravno prvo mjesto je zasluženo ne samo radi odličnog omjera cijene i kvalitete već i velikog izbora modela anatomskih natikača, zatvorenih klompi do otvorenih, više pete ili ravnijih modela u pregršt živih i veselih boja.

Geris brend svoju priču je započeo modelom anatomske natikače koja svojim dizajnom podsjeća na klompu. Moderan puni potplat blago povišene pete tek je onda lagano krenuo na naša tržišta no u kategoriji ljetne obuće. Anatomski modeli natikača ostalih brendova još su zadržavali klasičan dizajn.

Funkcionalnost povišenog potplata radi potreba kralježnice koji su kupci osobito tražili u kategoriji radne obuće i slatki dizajn mogli bismo reći “nizozemske klompe” jednostavno je bio pun pogodak.

Kupci koji su tražili anatomske natikače koje bi prvenstveno služile namjeni radne obuće jednostavno su se oduševili performansama i kvaliteti Geris anatomskih klompi.

Geris noviteti

Budući se ovaj spoj funkcionalnosti i dizajna pokazao savršenim riješenjem veoma brzo je Geris brend proširio svoju liniju proizvoda na ljetni asortiman. Ljetne anatomske natikače koje bi se koristile u slobodno vrijeme.

Nepogrešivi dizajn potplata ostaje isti ali sada imamo anatomske natikače sa otvorenim prstima čiji modeli su često ukrašeni cvijetnim detaljima i dolaze u ljetnim živopisnim bojama.

Od ove godine novitet u dizajnu modela Geris brenda kada je riječ o zatvorenim anatomskim natikačama je novi mekaniji potplat sa spužvastom tabanicom koja radi amortizaciju prilikom hoda. Veoma zanimljivo riješenje kada govorimo o namjeni radne anatomske klompe koji je već u vrlo kratkom roku pobrao simpatije naših kupaca.

Gibljiv i fleksibilan potplat, mekano gornjište materijala i izuzetna lakoća ovog modela anatomske klompe te širok izbor trendi paleta boja po atraktivnoj cijeni već se do sada pokazao kao savršen spoj!

Geris anatomska obuća može postati vaš omiljeni izbor i riješiti vaš problem potrage za anatomskom obućom!

Ako vaš posao iziskuje duže stajanje ili veliki broj kilometara napravljen u jednom danu vjerujem da će Geris modeli zadovoljiti sve vaše kriterije.

Iz sezone u sezonu Geris brend prati modne novitete i trendove te svoje omiljene natikače možete pronaći u uvijek nekoj novoj boji.

Pronađite na našem web shopu svoj savršeni model Geris anatomske klompe i oduševite se njihovom udobnošću!