Općenito

𝗣𝗘𝗧 𝗥𝗘𝗖𝗬𝗖𝗟𝗘𝗗 Tenisice

Obuća nastala recikliranjem PET ambalaže

“PET Recycled” tenisice nastale recikliranjem materijala jedan su od rastućih trendova čiji je naglasak na zaštiti i očuvanju ograničenih prirodnih resursa i zaštiti prirode koja nam je svima iznimno važna.

Svake minute u svijetu završi na tone odbačene plastike. Zbog zagađenja okoliša mnogi brendovi odlučuju se na recikliranje i proizvodnju obuće, odjeće i drugih proizvoda.

Tko bi rekao da odbačena boca može biti korisna u proizvodnji, na primjer, obuće?
Složne ruke i malo ljudske volje dovele su upravo do toga, uz par koraka moguće je proizvesti obuću, odjeću i ostale modne dodatke koji se tiču mode ali i druge proizvode.

eco friendly shoes

𝐾𝑜𝑟𝑎𝑘 𝑝𝑜 𝑘𝑜𝑟𝑎𝑘 𝑑𝑜 𝑓𝑖𝑛𝑎𝑙𝑛𝑜𝑔 𝑝𝑟𝑜𝑖𝑧𝑣𝑜𝑑𝑎

♻️ Pod prvim korakom naravno skupljaju se odbačene boce, razvrstavaju se. Odklanjaju se etikete i čiste se od prljavštine.
♻️Očišćene boce prerađuju se u granule koje se tope i prešaju. Zatim se prerađuju u tekstila vlakna.
♻️ Od “P.e.t. recycled” tekstilnih vlakana proizvodi se podplat, postava, uložak i vezice za daljnju proizvodnju obuće.

Jana 100% Comfort

Velika prednost ovog novog trenda je manjak zagađenja okoliša i daljnja reciklaža obuće koju ste iznosili. Toliko je današnja moda napredovala da smo se susreli s Jana shoes linijom “PET recycled” tenisice koje su u skladu sa rastućim trendovima ekološke osviještenosti.

pet reciklirane tenisice jana

Jana brend je samo jedan od brendova u okviru njemačke grupacije Wortmann koja je vodeća u proizvodnji obuće na području Europe.
Jana cipele svojoj kolekciji u nadolazećoj sezoni proljeće/ljeto 2020.g. dodaju više od 65 opcija proizvoda/boja napravljenih od recikliranih PET boca. Stoga tvrtka kontinuirano radi širom svijeta na poboljšanju održivosti – od početnog dizajna do isporuke cipela. Što je nama kao prodavaču veoma važno, da naši kupci iz trgovine izađu zadovoljni i sretno koračaju.
Zahvaljujući svojim inovativnim svojstvima namijenjena je kupcima koji cijene udobnost prije svega. Tako su ovim novim korakom proizvodnje otvorili vrata u novi svijet.

Kupi online!
➡️ https://bit.ly/2XNrsEZ

Nadam se sa će što više ljudi početi razmišljati kako reciklirati i napraviti ovaj svijet boljim mjestom za život. Uz to možemo izgledati izuzetno i biti u koraku s modom. 💜
Ako imate neku temu o kojoj želite da pišem slobodno nam se javite.

𝐵𝑦 𝐵𝑎𝑏𝑖𝑐 𝑆𝑜𝑓𝑖𝑗𝑎