Rosemari trgovina – Dostava

Dostava naručenih proizvoda, obuće ili modnih dodataka na Rosemari web trgovini  obavlja se putem Overseas Express dostavne službe isključivo radnim danom, od ponedjeljka do petka, na adresu koju ste naveli prilikom narudžbe.
Dostava paketa putem Overseas dostavne službe vrši se na cjelokupnom području Republike Hrvatske, osim na pojedinim otocima.

Uneseni podaci za dostavu biti će poslani dostavnoj službi. Izmjenu adrese dostave ili termina dostave vaše narudžbe možete napraviti kada vas kontaktira dostavna služba(npr.adresa dostave na posao).

Za naručene proizvode dostava se naplaćuje u iznosu od 5,30€ što će biti obračunato kao dodatna stavka na računu kupca, odnosno 5,90€ za otoke.

Trošak dostave plaća kupac, a u cijenu je uključeno pakiranje proizvoda. Za narudžbe u vrijednosti iznad 65€ dostava je besplatna.

Rok isporuke za naručenu robu je 3-5 radnih dana po primitku potvrde vaše narudžbe i ili primitka uplate. Iznimka mogu biti otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu, a gdje je dostava moguća prema rasporedu dostavne službe.
Rosemari d.o.o. obvezan je isporučiti proizvod unutar 15 dana od sklapanja ugovora.

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt adrese navedene u Narudžbi. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi korisnik već do ulaza u zgradu.

Kupac može i osobno preuzeti naručenu robu u maloprodajnoj trgovini Rosemari bez dodatnih troškova. Kod odabira besplatnog preuzimanja u poslovnici nakon primitka uplate kupac može narudžbu preuzeti unutar 5 dana.